Programma

Winterfair – vrijdag 15 t/m zondag 17 december

Het centrum van Joure is omgetoverd tot Winter Wonderland. Vrijdgavond 15 december is een speciale kerstkoopavond in winterse sferen en met activiteiten. Zaterdag is de Midstraat decor voor en koopzondag 17 december staat in het teken van een gezellige kerstmarkt. Verschillende kramen, muziek en verwarmde terrassen maken het kerstgevoel compleet.
Beleef het mee en kom gezellig langs tijdens de Winterfair.

Taste of Joure – zondag 17 december

Na het grote succes vorig jaar, dit jaar de 2e editie van de Taste of Joure tijdens de kerstmarkt op zondag. Proef, geniet en ontdek heerlijke gerechtjes en hapjes tijdens deze “Taste of Joure”. De Jouster horeca zal zich presenteren op verschillende locaties met o.a.muziek en vermaak voor de kinderen.

In samenwerking met de Jouster Horeca

[gs_logo title="no" posts="12" order="ASC" logo_cat="" mode="vertical" speed="1000" inf_loop="0" ticker="1" logo_color="gray_to_def"]

Winterfair –  vrijdag 16 december

Vrijdagmiddag 16 december wordt de Midstraat van Joure weer als vanouds omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. Daarnaast kun je ‘s avonds om 17.00 uur meedoen aan de welbekende fakkeltocht vanaf de Merk. Fakkels zijn verkrijgbaar bij de start. De fakkeltocht is voor zowel deelnemers als toeschouwers een prachtig schouwspel. Uiteraard is de Kerstman in zijn arrenslee ook weer van de partij. Muziek en 55 verlichte kerstbomen maken de kerstsfeer compleet. Ook op deze koopavond zijn de winkels extra lang geopend tot 22.00 uur.

Boxing Days

Natuurlijk staat Joure na de kerst op 27,28 en 29 december weer op zijn kop tijdens de Boxing Days! Kortingen tot wel 70% en vele leuke aanbiedingen. Mis het niet en kom gezellig winkelen in het altijd gezellige Joure. Parkeren is gratis!

27 december – 1e Boxing Day

– Heel veel koopjes – Bijzondere muzikanten – Straattheater

28 december – 2e Boxing Day

– Veel koopjes – Gezellige muziek in de Midstraat – Straattheater

29 december – 3e Boxing Day

– Alles moet weg! – Diverse straatmuzikanten

Share This